link
Redakcja Rejestr zmian Instrukcja obsługi BIP Statystyki
Ilość odwiedzin: 2315798
2014
drukuj

2014-10-27 15:06:30

ZAPYTANIE OFERTOWE - Usługa gastronomiczna (catering) na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej


ZAPYTANIE OFERTOWE - Usługa gastronomiczna (catering) na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej


1) Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi gastronomicznej (cateringowej) w formie stołu szwedzkiego w dniu 13 listopada 2014 r. na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej „Razem łatwiej" realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki,  Priorytet I Zatrudnienie i integracja społeczna, Działanie 1.2. Wsparcie systemowe instytucji pomocy i integracji społecznej, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla 360 osób. Na ww. usługę gastronomiczną składa się:

 

a) przygotowanie, dowóz i rozstawienie poczęstunku na 360 osób, na który składają się:

 

Bufet kawowy:

1. Napoje ciepłe (podawane w termosach):

- Kawa mielona Jacobs 200ml/osobę

- Kawa Jacobs rozpuszczalna 200ml/osobę

- Herbata Lipton  200ml/osobę

- Dodatki: cukier, cytryna, śmietanki

 

2. Napoje zimne:

- woda mineralna 0,33ml (Ostromecko - gazowana 50 butelek, niegazowana 50 butelek, Inowrocławianka - gazowana 50 butelek, niegazowana 50 butelek )

- soki Tymbark 0,25ml - 200 butelek

 

3. Bankietówki  - 2 porcje na osobę (5 różnych rodzajów: sernik, w-z, babeczki, toffi, szarlotka)



Bufet  zimny:

1. Tartinki na tostach, pieczywie ziarnistym i tradycyjnym (2 sztuki/osobę 50g):

- z pasztetem z gęsi i żurawiną - 240 szt. x 25 g

- szynką konserwową na liściach sałaty - 240 szt. x 25 g

- z różnymi rodzajami serów pleśniowych i żółtych - 240 szt. x 25 g

 

2. Babeczki wegańskie wytrawne 50 sztuk

3. Sałatki (100g/osobę):

- House - 120 porcji x 100g

- włoska z mozzarellą - 120 porcji x 100g

- z tuńczykiem - 120 porcji x 100g

 

4. Potrawy mięsne/rybne porcja 50g (3 porcje/osobę):

- łosoś wędzony z musem chrzanowym 360 porcji x 50g

- roladka drobiowa z serem feta i szpinakiem 360 porcji x 50g

- schab z boczkiem i gorczycą 360 porcji x 50g

 

Bufet ciepły - porcja 120g (2 porcje/osobę):

- kotlecik po cygańsku zapiekany serem 120 porcji x 120g

- kurczak po chłopsku podany na zapiekance warzywno-ziemniaczanej z aromatem czosnku 120 porcji

- morszczuk soute, serwowany na fasolce szparagowej z boczkiem 120 porcji x 120g

- kopytka zasmażane 120 porcji x 120g

- pierożki z gęsiną 120 porcji x 120g

- gulasz z gęsi z kaszą  gryczaną 120 porcji x 120g

 

Uwagi: W godz. 11:30-12:00 planowana jest przerwa kawowa, natomiast w godz. 13:00-13:30 planowana jest przerwa obiadowa. W przerwie kawowej należy podać ww. bufet kawowy, a w przerwie obiadowej pozostałe składniki menu.  Wykonawca zapewni obsługę kelnerską w trakcie przerwy kawowej i obiadowej (do uprzątnięcia na bieżąco brudnych naczyń oraz uzupełnienia braków na stołach). Wszystkie posiłki zapewnione przez Wykonawcę muszą być świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usługi oraz charakteryzować się wysoką jakością i estetyką podania.

 

b) zapewnienie:

- bemarów grzewczych, bemarów chłodniczych, termosów

- zastawy i sztućców

- stołów, obrusów, serwetek

- stolików koktajlowych

- obsługi: kelnerów i kucharzy

- oraz innych przedmiotów, niezbędnych do wykonania usługi (zastawa, sztućce oraz nakrycia stołów powinny być wielokrotnego użytku)

c) nakrycie i sprzątnięcie ze stołów,

d) transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi

dotyczącymi żywności i żywienia zbiorowego,

e) świadczenie usługi gastronomicznej, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty,

f) przestrzeganie przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z póź.zm.).

 

 

2) Miejsce świadczenia usługi cateringowej: Teatr Miejski,  Plac Klasztorny 2, 88-100 Inowrocław, miejsca wskazane przez Zamawiającego.

 

3) Termin realizacji zamówienia: 13.11.2014 r., w godz. 11:30-12:00 planowana jest przerwa kawowa, natomiast w godz. 13:00-13:30 planowana jest przerwa obiadowa.

 

4) Termin związania ofertą: 30 dni od dnia otwarcia

 

 

Wykonawców zainteresowanych tym zamówieniem proszę o zgłoszenie się  drogą elektroniczną na adres e-mail: efs@mopsinowroclaw.samorzady.pl do dnia 29.10.2014 r. do godz. 10.00. Wykonawca, który dokona zgłoszenia będzie zaproszony do założenia oferty w terminie do 31.10.2014 r. do godz. 9:30. W zgłoszeniu proszę podać nazwę firmy, adres, nr telefonu, faksu, adres elektroniczny.

Informacje o artykule

Autor: Anna Nawrocka
Zredagował(a): Anna Nawrocka
Data powstania: 27.10.2014 15:06
Data ostatniej modyfikacji: 27.10.2014 15:08
Liczba wyświetleń: 855

Artykuły archiwalne

Lp. Tytuł Data modyfikacji Zredagował
1 ZAPYTANIE OFERTOWE - Usługa gastronomiczna (catering) na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej 27.10.2014 15:06 Anna Nawrocka